Nyinflyttad?

Välkommen som medlem till Brf Tehuset!

Välkommen till Ditt nya boende! Vi hoppas att Du skall trivas i huset och med Din nya lägenhet. En bostadsrättförening sköts gemensamt av de som bor i huset och för allas trevnad passar vi på att informera Dig som ny medlem om några saker avseende husets skötsel och ge lite matnyttig information som nyinflyttad!

Brf Tehuset består av två hus, fyra trappuppgångar. Stallgatan 22, Ursviks allé 29, 35 och 41. Tehuset delar innergård med Brf Kaffestugan.

Internet/TV/Telefoni
Sundbybergs stadsnät
är det lokala öppna fibernätet som tillhandahåller internet, tv och telefoni och som föreningens hus är anslutna till. Kontakta dem för att sätta igång ert abonnemang. De nås via: info@sundbybergsstadsnat.se, eller på 08-706 91 35.

Garage och boendeparkering
Är du intresserad av att hyra en plats i föreningens garage? Kontakta styrelsen på brftehuset@outlook.com där ni anger för- och efternamn, lägenhetsnummer (3 siffror), personnummer, mobilnummer, från vilket datum du vill ha tillgång till platsen. Månadshyran är 1 040 kr.  Boendeparkering på gatan erbjuds till ett subventionerat pris om 600 kr/månad. Parkeringstillstånd för detta krävs. Har du inte detta tillstånd, kontakta i första hand personen du köpte lägenheten av. För mer information se parkering under fliken "Att bo i Brf  Tehuset".


Sophantering
I anslutning till föreningens hus finns 2 sopsugsstationer. Vi har även tillgång till Kaffestugans två sopsugsstationer.
För att slänga kompost krävs speciella miljöpåsar. Dessa påsar finns att hämta i det stora cykelrummet i källaren på Stallgatan 22. Du kommer in i porten med koden, och i cykelrummet med dina nycklar. 

I anslutning till föreningens hus, på Stallgatan, finns ett miljöhus/återvinningshus. Endast väl rengjorda förpackningar av: plast, kartong (wellpapp), pappersförpackningar, konserver och glas avlämnas i respektive kärl.

Tvättstugan
Tvättstugan finns på bottenvåningen på Ursviks allé 29. Tidsbokningssystemet sitter bredvid ingången till tvättstugan och bokning sker med en tagg. Har du inte denna tagg kontakta personen du köpte lägenheten av i första hand.

Ekonomisk- och teknisk förvaltning
Föreningen har anlitat SBC för såväl ekonomisk och teknisk förvaltning. Har du som boende frågor om din lägenhetsavi, namnbyte eller vill anmäla ett fel kontaktar du SBC. Se fliken felanmälan ovan under Att bo i Brf Tehuset. 

Förråd
Alla lägenheter i huset har ett förråd.  

Cykelförråd
Det finns ett cykelförråd i garaget samt samt cykelställ med tak på innegården. På grund av säkerhetsskäl får cyklar inte ställas i entrén eftersom det hindrar utrymning vid brand.

Styrelsen
Är du intresserad av styrelsearbete eller har du några frågor, kontakta styrelsen: brftehuset@outlook.com
Styrelsen har även en brevlåda i porten på Ursviks allé 29.