Garagestädning/Garage cleaning

Just nu är garagestädning pausad. Styrelsen har inte beställt någon garagestädning för att vi är mitt i en utredning med ikano som har byggt huset - detta kommer innebära lagningar & renoveringar och uppfräschning som ikano mestadels kommer stå för med tanke på garantier. 
Vi ber er därför om fortsatt tålamod så siktar vi på ett lagat, städat och fräscht garage strax efter sommaren!  

Right now, the cleaning of the garage had been paused. The board has not ordered any garage cleaning because we are in the middle of an investigation with ikano who built the house - this will involve repairs, renovations, and refurbishment which ikano will mostly be responsible for in terms of guarantees.
We therefore ask you for continued patience and we aim for a repaired, cleaned, and fresh garage shortly after the summer!